TÁMOGATÁS

Támogatás

Támogatás

Üdvözlünk a Támogatás oldalon!

Nagyon örülünk és köszönjük, ha úgy döntesz, hogy támogatni szeretnéd az Alapítványt és ezzel a Berzsenyiben dolgozó tanárokat és dolgozókat.

A teljes támogatási rendszer részletes magyarázata helyett (bár ezt is nyilvánosságra hozzuk hamarosan) engedd meg, hogy segítsünk annak eldöntésében, hogy lehetőségeidtől függően milyen összeggel és milyen gyakorisággal számítunk a támogatásodra.

Az általad választott támogatás összegének és gyakoriságának megválasztásakor kérünk, a következő paramétereket fontold meg:

Egyszeri/eseti vagy rendszeres?
Természetesen mindkét támogatási formának örülünk. Neked kell látni saját anyagi lehetőségeidet, hogy a saját élethelyzetedben milyen módon és rendszerességgel tudod segíteni céljainkat.

Sok kicsi sokra megy
Az iskolába – nagy szerencsénkre – nagyon sokféle diák tanult és tanul ma is. Különböző családi és anyagi háttérrel. Ne szégyelld, ha nem tudod céljainkat, a Berzsenyi tanári és dolgozói közösségét havonta több 10.000 Ft-tal támogatni! Ha a család költségvetéséből havi néhány ezer Ft-ot tudsz erre szánni, az is nagy segítség.

Vidd hírünket!
Mindannyiunk saját anyagi keretei korlátosak. De egy szülőtárssal, volt diákkal való beszélgetés során szóba hozni ezt a kezdeményezést nem kerül semmibe. Nem, nem azt várjuk, hogy “hozz magaddal még egy embert” és mint egy ügynök, szervezz be minél több embert. 🙂 Inkább azt kérjük, ha teheted, légy a “nagykövetünk”, az influenszerünk! Oszd meg FB-eseményeinket és küldd el más berzsenyiseknek is a honlapunk címét, beszélgess velük rólunk, céljainkról. Minél több berzsenyishez (legyen az jelenlegi diák szülője, nagyszülője, korábbi diák vagy akár korábbi itt tanító pedagógus) jut el az Alapítvány és az általa biztosított tanári és dolgozói ösztöndíjak híre, annál jobb lesz a Berzsenyiben dolgozók helyzete.

A munkáddal is segíthetsz
Ha nem “csupán” pénzzel, de néhány önkéntesen vállalt feladat ellátásával önkéntesen a munkáddal is segítenél, annak is nagyon örülünk. Ugyanis az Alapítvány működését mindeddig egy szűk, ám lelkes operatív csapat látta el. A támogatási rendszer összeállításán, az alapítvány bejegyzésén, a bankszámla-nyitáson és a weboldal felépítésén már túl vagyunk, de folyamatosan szükségünk volna támogató, valóban operatív segítőkre, így a mi munkánk (az operatív csoport munkája) is többfelé oszlana. Ha ebben is tudsz segíteni, kérlek kattints erre a linkre és töltsd ki kérdőívünket, add meg adataidat és elérhetőségeidet. Ha úgy látjuk, hogy elkelne a segítséged, ígérjük, hogy megkeresünk majd.

Minél többen érezzük ezt fontosnak, annál több tanárt és dolgozót tudunk támogatni ebből, így annál nagyobb esély van arra, hogy tanáraink a pályán maradnak és a Berzsenyiben folytatják munkájukat. Hiszen végsősoron ez a cél: a Berzsenyit megtartani annak, ami: az ország egyik legjobb gimnáziuma, amit az ott dolgozók is tesznek ilyenné: ahol a gyermekeink jól érzik magukat és lehetőségük van megkapni azt a tudás alapot, ami biztosítja számukra, hogy elboldoguljanak a jövőben.